We stellen uw mening zeer op prijs.

Bij Autobedrijf Rotterdam gaan we voor kwaliteit en de beste service. We willen onze klanten duurzame producten afleveren. Om altijd een stukje beter te worden in onze producten en service, stellen we uw mening zeer op prijs. Bekijk wat onze klanten van ons vinden.

Bent u al eerder geholpen? Klik dan hier om zelf een review te schrijven.

Wij scoren een

9.8

met 276 reviews

Uitstekende service
Als vaste klant wil ik Roman een hart onder de riem steken in deze tijd. De goede service van Autobedrijf Rotterdam heb ik nooit ergens anders meegemaakt. Helaas is wegens maatregelen het maken van een proefrit niet toegestaan maar ook online verkoop is bij dit bedrijf in goede handen.
A Visser
Top!
Ik heb terug in mei een aankoop gedaan met 6 maanden garantie. Ik ben tijdens die periode alert geweest op problemen, maar zo te zien kan ik nog een dikke 6 jaar verder met deze pracht auto. Grote aanrader! Ik kom zeker nog terug voor een bakje koffie.
Pim
Nette zaak
Betrouwbare verkoper, was servicegericht en klantvriendelijk. Ben netjes behandeld. Veel keuze in de showroom, ik heb een mooi autootje voor mijn vriendin kunnen aanschaffen. Zeker een aanrader voor iedereen die een nette auto wil aanschaffen
P Kuipers
Auto gekocht
Fantastische service. Mooi bedrijf, mooie auto's, betaalbaar. Volgende auto ga ik hier op zeker weer halen. Top service.
Jolanda vd Walle
Dhr.
Professionele garage, behulpzame eigenaar en veel mooie auto’s.
Anouar
Meneer
Door het verlies. Van mijn vast baan onverwacht moest ook mijn bedrijf auto ŠKODA koraq inleveren. Ik moest een goede koop auto voor door het winter komen zonder dat ik mijn duur BMW motor 4 maanden oude moeten gebruiken door winter. Bij deze bedrijven had een goed koop auto staan citroen Xsara voor 1500€ ook heeft bedrijf ruim 1000€ aan reparatie uitgevoerd bij deze auto heeft hij mij bereiken van verkoop waard anders had geld er niet voor Zijn wagen park strak in lijn keurig netjes koffer staat klaar smaakt ook goed op die dag van ophalen mij opgehaald in stromend regen bij het station te en had een 3 maand garantie op werkzaamheden uitvoeren op de auto en extra 40punt check op die citroen alangs dat dit auto was onder het prijs van ander auto heeft toch alles gedaan om mij te hulpen Zal ander van hem kopen in toekomst ja
Aaron
Fiat Panda
Vandaag een mooie Fiat Panda aangeschaft. Dhr Roman heeft ons uitstekend geholpen !!
Paul
Mooie BMW 418i top ontvangst
Wat een prachtige autozaak alles glimt goede service alle info van de auto zwart op wit Verkoper komt heel professioneel over...wil alles voor je doen. Onze BMW zag er top uit goede inruildeal gedaan met een zeer tevreden gevoel naar huis gedaan. Ook de service daarna mag er wezen. Zeker een aanrader voor iedereen. Klasse Roman
Heemskerk
Weer fijn geholpen
Wederom goed en fijn geholpen met onze auto! Hoge kwaliteit en fijne service
Sandra Oomen
Top Bedrijf👍
Mooi bedrijf met uitstekende auto’s. Meteen bij binnenkomst goed ontvangen met de verwachte klantvriendelijkheid. Roman, dankjewel voor de ervaringen en ga zo door!
Zulfikar
Serieus bedrijf met goede adviezen! Het was opvallend dat de verkoper was gericht op goede naam maken. Ik ben erg tevreden met mijn aankoop. Alle onderdelen waren A-merk en hadden garantie. Echt een topbedrijf! Ik raad het zeker aan.
Rob van essen
Roman geeft je echt een topservice! Erg vriendelijke en aardige man. Straight to the point en windt er geen doekjes om. Auto wordt met goede service geleverd. Je krijgt kwaliteit voor je geld en het is het dubbel en dwars waard! Hij neemt de tijd voor zijn klanten onder het genot van een kop koffie. Zeker een aanrader en in de toekomst zal ik hier altijd terugkomen.
Melvin
Allereerst mijn complimenten voor de netheid van de garage. Mijn Auto Mercedes Benz was vrij recent geweest voor een grote beurt . Ik werd zo vriendelijk ontvangen door de Eigenaar Dhr.Roman met een lekker bakkie koffie . Dhr.Roman gaf heel goed advies en kwam zeer betrouwbaar over. De grote service beurt is uitstekend uitgevoerd met + apk . Mijn auto rijdt nu als een zonnetje. Hier kunnen we spreken over professionaliteit. Ik raad Autobedrijf Rotterdam autoservice zeker aan. Zeer tevreden klant ik kom zeker terug.
Faisel
Dank zij de betrouwbare en enthousiaste hulp van mijnheer Roman Daniljan hebben wij snel een fijne auto gekocht. Hij levert alle denkbare service met een positieve noot. We komen graag terug
Jan van Laar