Klant Beoordelingen

Rating van
Default Avatar55
november 12, 2018

Vorige maand mijn nieuwe auto opgehaald. Autobedrijf Rotterdam is zeker een betrouwbaar bedrijf. De communicatie is erg helder. Alles verliep weer prettig! Zal in de toekomst weer terug komen.
Aanrader!

Default Avatar55
oktober 29, 2018

Top bedrijf, goede service en klantvriendelijkheid. Mooie auto's voor een goeie prijs, prettig om zaken mee te doen.

Default Avatar55
oktober 24, 2018

Autobedrijf Rotterdam samengevat:
- Goede welkomst
- Duidelijk advies
- Heldere communicatie
- Snelle onderhandeling
- Uitstekend resultaat
Heel erg bedankt!

Default Avatar55
oktober 19, 2018

Prettig bedrijf en erg deskundig. Zo wel erg betrouwbaar en vriendelijk. In de showroom staan prachtige auto’s!

Default Avatar55
oktober 16, 2018

Alles prima verzorgt, goede communicatie. Autobedrijf Rotterdam zorgt ervoor dat het kopen van een auto een leuke gebeurtenis is. Zoals er werd gezegd, stond de koffie klaar voor mij.

Default Avatar55
oktober 6, 2018

Zeer gemotiveerd bedrijf, erg vriendelijke service. Alles was erg duidelijk en serieus.

Default Avatar55
september 30, 2018

Netjes begroet. Wij hadden al een auto in gedachte toen we binnenkwamen en werden hiermee direct geholpen. Het bedrijf zag er erg netjes en professioneel uit. Nog een lekker bakje gedaan voordat we het eens werden over de prijs. Blij naar huis gereden met een nieuwe auto.

Default Avatar55
september 27, 2018

Alles was erg duidelijk en transparant. Goede ervaring gehad.

Default Avatar55
september 22, 2018

Klantvriendelijk en mooie occasions. Zeer gepassioneerde eigenaar. Je word over alles geïnformeerd, er hangen dan ook zeker geen twijfels in de lucht. Goede deal, volgende keer kom ik zeker terug.

Default Avatar55
september 11, 2018

Service staat hier voorop! Zeer deskundig en betrouwbaar bedrijf. De kinderen kregen nog een lekker koekje. Daarnaast een nieuwe aanschaf gedaan. Ik ben erg tevreden met mijn nieuwe ocassion. Autobedrijf Rotterdam was kort samengevat een perfecte ervaring.

Default Avatar55
september 7, 2018

Zeer positieve ervaring. Het was erg deskundig en betrouwbaar. Gelijk dezelfde dag nog een aanschaf gedaan. Bedankt!

Default Avatar55
september 4, 2018

Met mijn vriendin langs Autobedrijf Rotterdam geweest om voor haar een nieuwe auto aan te schaffen. We mochten eerst rustig rondkijken en werden gelijk geholpen zodra we vragen hadden.
kortom een top ervaring!

Default Avatar55
augustus 28, 2018

Ik raad Autobedrijf Rotterdam zeker aan! Ik heb goed advies gekregen en ben zeer tevreden. Als ik nog eens een auto zou kopen, zou ik weer hier teruggaan.

Default Avatar55
augustus 25, 2018

Super tevreden met mijn nieuwe auto! Perfecte prijs in vergelijking van de kwaliteit en goede service. Je kunt hier met vertrouwen een prima gebruikte auto kopen.

Default Avatar55
augustus 14, 2018

Interieur design viel mij erg op, bedrijf ziet er mooi verzorgd uit. Tijdje gepraat met Roman en uiteindelijk tot conclusie gekomen om een nieuwe auto mee te nemen. Alle papieren werden goed geregeld en ben met volle vertrouwen weer naar huis gereden.

Default Avatar55
augustus 4, 2018

Beste Roman,

Ik ben erg tevreden met mijn occasion.
Bedankt baas!

Default Avatar55
juli 30, 2018

Was erg zenuwachtig om mijn eerste aankoop te doen. Ik werd door een vriend verwezen naar Autobedrijf Rotterdam. Ik mocht na veel vragen de volgende dag een prachtige witte Suzuki ophalen.Nog heel erg bedankt, zal het bedrijf zeker aanraden bij mijn bekenden!

Default Avatar55
juli 26, 2018

Roman heeft mij geholpen om een goed besluit te nemen. Goed klaargemaakte auto om te kopen. Bedankt man, top service!

Default Avatar55
juli 19, 2018

Na een lange tijd zoeken via marktplaats bij Autobedrijf Rotterdam een mooie auto gezien. Na contact te hebben genomen kwam ik langs. Even een bakje gedaan en ondertussen mijn droomauto gevonden. Direct de sleutels in handen genomen en tevreden weer naar huis gereden.

Default Avatar55
juli 14, 2018

Samen met mijn man zonder afspraak langs geweest bij Autobedrijf Rotterdam. Alhoewel ons bezoek erg spontaan was werd er gelijk complete aandacht gegeven aan onze wensen. We zijn een aantal dagen later terug gekomen om onze aankoop vast te stellen. De auto rijdt erg fijn. Onze dochter doet ondertussen rijlessen en we zullen zeker nog een keer terug te komen om haar rijbewijs te vieren met een nieuwe auto. Nog bedankt voor de heerlijke koffie.

Default Avatar55
juli 4, 2018

Wat een fijn bedrijf!

Staan altijd direct voor je klaar als er iets me je auto is van olie bijvullen tot zelfs auto bij je thuis ophalen omdat accu het niet meer doet. Zeer vriendelijk en vakkundige verkoper, die je kan vertrouwen voor het aanschaffen van een goede auto. De verkoper heeft ons goed geinformeerd over ons aankoop. De koffie was erg lekker en werd vriendelijk geserveerd met luxe koffiebekers. Wij komen hier zeker terug.

Top bedrijf!

Default Avatar55
juni 27, 2018

Beste Roman

Allereerst wil ik u bedanken voor uw goede service. Goed ontvangen, goed behandeld. Koffie was perfect.

Eindelijk een bedrijf die haar afspraken nakomt!

Echt top service!

Default Avatar55
juni 19, 2018

Per toeval bij Autobedrijf Rotterdam terecht gekomen.

Prettig bedrijf. Goede service, meedenken en proactief. Een van de eerste keren dat ik een autoverkoper vertrouw!! IJs was snel gebroken. Normale mensen die gewoon hun best doen. Ik kom zeker terug.

Aanrader!

Default Avatar55
juni 11, 2018

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto

Ervaring: Bij U gekocht een Volkswagen Turan die ons prima bevalt.

Gezien de afstand Enschede-Rotterdam,verliep de communicatie en koop van deze auto vriendelijk en vlot,waarbij Roman vakkundig op alle vragen een passend antwoord had.
Gezien onze ervaring Kunnen wij ieder aanbevelen een auto bij Autobedrijf Rotterdam te kopen.

Default Avatar55
juni 4, 2018

Ik heb vorige week een golf 6 gekocht super blij ermee!

Ik adviseer iedereen om naar die Garage te gaan. Je word echt supergoed geholpen

De klant is echt een koning daar.

Default Avatar55
juni 3, 2018

Audi 1 maand geleden gekocht bij Autobedrijf Rotterdam. De auto rijdt vooralsnog prima en ik ben goed geholpen

Default Avatar55
mei 27, 2018

Geweldige service met een man met veel verstand en veel ervaring voor autos bij binnenkomst ook een heerlijk warm welkom
SUPER SERVICE

Default Avatar55
mei 20, 2018

Goede communicatie - doen wat ze zeggen en zeggen wat ze doen

Default Avatar55
mei 19, 2018

Prachtig bedrijf, zeer vriendelijk personeel. Ik kom hier zeker weer ik ben deskundig behandelt en de vragen die ik had zijn allen beantwoord. Bedankt!

Default Avatar55
mei 18, 2018

Bij een zoektocht naar een mooie auto kwam ik al snel uit bij een mooi exemplaar welke te koop werd aangeboden door Autobedrijf Rotterdam. Tevreden met mijn nieuwe occasion!

Aanrader!

Default Avatar55
mei 15, 2018

Top service. een aanrader om je auto hier te kopen

Default Avatar55
mei 9, 2018

Deze week een auto gekocht. Werd allereerst erg netjes begroet en heb een lekker kop koffie aangeboden gekregen, direct daarna werden de serieuze zaken besproken. Ik werd met respect gehandeld en mijn opinie werd in gedachte genomen. Showroom zag er goed verzorgd uit. Mijn eisen namen ze serieus en ik heb op die manier een perfecte keuze kunnen maken. Had mijn zoontje van 6 meegenomen, die werd ook vol belang geserveerd. Mocht kiezen uit snoepjes en kreeg daarna nog een lekker koekje met sinaasappelsap. De auto was netjes verzorgd, schoongemaakt en ik mocht er een proefrit mee maken. Garantie was goed bespreekbaar, voelde geen dwang.
Samengevat: ik ben heel erg tevreden met mijn ervaring bij Autobedrijf Rotterdam en zal zeker terug komen voor mijn 2e auto!
Ik zal het aanraden bij vrienden en kennissen.
Erg bedankt Roman!

Default Avatar55
maart 28, 2018

Chrysler gekocht, ben er meerdere keren geweest om even te kijken, want je hebt het niet over een pakje boter....
Roman liet me mijn gang gaan en als ik informatie wou dan was dat nooit geen probleem.
Geen opdringerige verkoper. Proefritje is ook geen probleem.
Dus zeer aanbevolen!

Default Avatar55
maart 13, 2018

Voor de tweede keer weer op een zeer prettige manier geholpen. De auto die we zochten werd binnen een zeer korte tijd gevonden dankzij Roman. Vlotte werker, erg klantvriendelijk en gloeit van de kennis. Echt een deskundige waar ik blijf komen. Nog bedankt voor de snoepjes voor de kinderen! Ze vonden het erg lekker!

Default Avatar55
maart 10, 2018

Open houding in mogelijkheden wordt bekeken. Auto's in veel verschillende prijsklassen. Dit is zeer prettig kijken. Verkoper zeer correct en erg betrouwbaar.

Aanrader!

Default Avatar55
februari 28, 2018

Al erg lang opzoek naar een nieuwe occasion. Na een bezoek bij Autobedrijf Rotterdam gelijk een nette occasion gekocht! Erg blij mee, bedankt!

Default Avatar55
februari 27, 2018

Perfecte service, goed advies en fijne begeleiding bij de aanschaf van een gebruikte auto. Zeker aan te bevelen!
Roman heeft ons perfect geholpen.

Default Avatar55
februari 25, 2018

Eerste auto gekocht. Echt top service en vriendelijk geholpen. Bedankt!

Default Avatar55
februari 22, 2018

Een garage naar mijn hart. Vriendelijk, accuraat en betrouwbaar.

Default Avatar55
februari 18, 2018

Uitstekende communicatie.
Zeer vriendelijk geholpen. Koffiezetapparaat staat klaar.
Ook achteraf nog goed geholpen met probleem, terwijl ik de auto gekocht hat zonder garantie.
Erg vertrouwt.
Omdat ik een 183 km verwijderd van Rotterdam woon, keer ik als compensatie een tank benzine gratis.
Top bedrijf.
Groeten van henk uit neede.

Default Avatar55
februari 17, 2018

Bijzonder goede ervaring, ik werd er goed te woord gestaan en klantvriendelijkheid en het meedenken van de verkoper is uitstekend.

Default Avatar55
februari 15, 2018

Door de grote kennis van zaken bij de betreffende verkoper, wordt al snel het vertrouwen van de klant gewonnen. Ook de tijd die men neemt om de klant te overtuigen. Het programma wordt niet afgeraffeld.

Default Avatar55
februari 15, 2018

Geweldig eerlijk bedrijf met goede service en kwaliteit!

Default Avatar55
februari 7, 2018

Zeer vriendelijk, veel geduld, nette showroom, luisteren naar je wensen, hebben tijd voor je en het belangrijkste: een goede inruil prijs.
Goede verkoopadviseurs en aandacht voor de koper: mocht de auto zelfs even mee nemen naar mijn eigen garage om daar te laten inspecteren.

Aanrader? JA!

Default Avatar55
februari 2, 2018

Roman is gewoon een van de beste en vriendelijkste auto-verkoop bedrijf in persoon zoals ik die lang niet meer heb meegemaakt. Want het is mijn eerste auto en dus een nieuwe ervaring op dat gebied, dus ik vind goede communicatie en advies heel belangrijk. Nogmaals bedankt Roman voor je geduld. Tot gauw

Default Avatar55
februari 1, 2018

Voor de tweede keer een auto gekocht bij Autobedrijf Rotterdam. Wat is het fijn om op deze aangename manier zaken te doen. Goede communicatie, de verkoper luistert erg goed naar wat je zoekt en helpt je daarmee. Er wordt niet aangedrongen, vriendelijk en netjes. Hartelijk dank Roman.

Default Avatar55
januari 29, 2018

Omdat dit de eerste keer dat ik een nieuwe auto koop is voor me belangrijk de informatie goed en duidelijk uit te leggen.
Dat heeft Roman uitstekend gedaan. Mijn complimenten daarvoor.

Default Avatar55
januari 26, 2018

Ik ben zeer tevreden over alles, service, klantvriendelijk, gunstige prijs, gemakkelijke prijsonderhandeling, goede sfeer. Verkoper zeer correct en erg betrouwbaar.

Aanrader!

Default Avatar55
januari 26, 2018

Top service, mee denkend en begrouwbaar. Kon alleen maar goede reviews over t bedrijf vinden en dat bleek terecht. Erg fijn en transparant!

Default Avatar55
januari 25, 2018

Zeer net bedrijf. Goede service en meedenken met de klant. Komen afspraken na en word er zeer vriendelijk geholpen. Kortom aanrader! Top bedrijf 😉

Default Avatar55
januari 24, 2018

toen ik bij het autobedrijf ging kijken wist ik niet wat ik zag, wat een een hal met de meest mooie auto's.
alles netjes opgesteld. ik heb een auto gekocht,ben heel beleefd te woord gestaan en kon goed onderhandelen
over de prijs.
het is een aanrader voor een ander.
bedankt Roman.

Default Avatar55
januari 20, 2018

Hele mooie auto gekocht! Prima service, nette verkoper, scherpe prijs! Mijn ervaring hier was erg aangenaam. Kortom aanrader!

Default Avatar55
januari 17, 2018

Prima autobedrijf zeer betrouwbaar personeel Roman geeft de juist advis mooi auto gechocht voor goed prijs ,dankjewel Roman

Default Avatar55
januari 16, 2018

Vriendelijk personeel, prima auto gekocht voor de juiste prijs.

Beveelt u dit bedrijf aan JA

Default Avatar55
januari 16, 2018

Mijn complimenten naar Roman vriendelijke en klantgerichte eigenaar die de tijd voor je neemt. Nette verkoper, denkt echt met je mee. Mooi bedrijf.

Default Avatar55
januari 15, 2018

Uitstekende service, nemen de tijd voor de klant, lekkere koffie en mooie auto's.

Default Avatar55
januari 15, 2018

Top service. Vriendelijke en klantgerichte eigenaar die de tijd voor je neemt. Heeft ook gelijk geholpen met de verzekering van auto.

Default Avatar55
december 29, 2017

Uitstekende service, nemen de tijd voor de klant, lekkere koffie en mooie auto's. Alles is bespreekbaar, er wordt met je meegedacht. Fijne jaarwisseling

Default Avatar55
december 23, 2017

Aankoop Opel Zafira

Er werd zeer goed meegedacht met klant. Keuzevrijheid was groot. Diverse proefritten kunnen maken. Er zijn geen opdringerige verkoper en voor de kinderen word ook goed gezorgd.

Beveelt u dit bedrijf aan JA

Default Avatar55
december 20, 2017

Prima advies en betrokken ondersteuning bij de aankoop van een auto.

Bedankt Roman

Default Avatar55
december 17, 2017

Zeer tevreden over dit autobedrijf. Een leuke tweedehands auto aangeschaft die via inruil bij dit bedrijf was binnengekomen. Ze hebben de auto keurig rijklaar gemaakt, met eerlijke adviezen en prijzen. We wonen zelf in Haarlem maar voor deze goede service rijd ik graag weer naar Rotterdam!

Default Avatar55
december 15, 2017

Ik koop normaal gesproken nooit een auto bij een handelaar omdat ik altijd het gevoel heb dat ik afgezet wordt en er zijn altijd dingen die niet helemaal kloppen zo is tenminste mijn ervaring. Op zoek naar een Civic automaat bleek de keuze beperkt dus toch maar gaan kijken bij Roman. Reuze aardige vent, mooie nette zaak, no-nonsense benadering geen populair geblaat maar duidelijk en eerlijk. En de auto iss beter dan ik verwacht had; rijd nu een aantal maanden zonder problemen. Dik tevreden!

Default Avatar55
december 13, 2017

Goede en snelle service. Aardige mensen en zeker betrouwbaar!

Default Avatar55
december 10, 2017

Van de week een mooie Skoda Fabia gekocht bij Autobedrijf Rotterdam. Uitstekende garage, snelle service en goede communicatie. Eerlijke prijs en je komt niet voor verassingen te staan. Ik kom hier volgende keer zeker weer terug.

Default Avatar55
december 9, 2017

Mijn ervaringen zijn erg positief, netjes en goed behandeld. Erg fijn da er wordt meegedacht met de klant!

Default Avatar55
december 7, 2017

2 auto's gekocht tot nu toe, nooit problemen gehad. Bij het kopen krijg je eerlijke advies en daarbij ontvang je een hele goede service. Helemaal dus een Top Bedrijf!

Default Avatar55
november 30, 2017

Prima garage, vriendelijke en goede bediening, verstand van zaken en geven eerlijk advies. Auto rijdt uitstekend en de koffie is lekker. 🙂

Default Avatar55
november 28, 2017

Adv op marktplaats gezien, erheen gereden en goed geholpen. Verkoper erg sociaal en vriendelijk. Mocht ik ooit een andere auto nodig hebben ga ik hier absoluut terug naar toe.

Default Avatar55
november 27, 2017

Wij, mijn vrouw en ik, zijn bij Autobedrijf Rotterdam zeer correct en professioneel ontvangen en behandeld.
Mochten eerst vrijblijvend rondneuzen in de showroom en aansluitend een inleidend gesprek gehad...
Met de verkoopadviseur Roman konden wij goed onderhandelen.

Default Avatar55
november 25, 2017

Auto gekocht

Uitstekende klantvriendelijkheid en deskundigheid. Leuke en vriendelijke verkoper. Afhandeling is ook uitstekend in orde. Service tot nu toe is erg goed.

Gewoon top!
gaat zeker terug bij volgende aankoop

Default Avatar55
november 21, 2017

Prima garage, vriendelijke en goede bediening, verstand van zaken en geven eerlijk advies. Auto rijdt uitstekend.

Default Avatar55
november 15, 2017

Vriendelijke en klantgerichte eigenaar die de tijd voor je neemt. Showroom duidelijk ingericht met veel keuzes aan gebruikte auto's. Prijzen zijn redelijk aantrekkelijk en de service is prima.

Default Avatar55
november 11, 2017

Ik heb een korte tijd geleden een auto gekocht bij Autobedrijf Rotterdam en mijn tevredenheid leid naar het schrijven van een kort maar krachtige recensie. De verkoper is eerlijk, betrouwbaar, transparant en denkt met u mee.

Default Avatar55
november 9, 2017

Het was heel prettig zaken te doen met de verkoper. Ik zal Autobedrijf Rotterdam zeker aanbevelen bij anderen.
Hartelijke ontvangst, vriendelijk, deskundig, lekkere koffie en een goeie gozer ?

Default Avatar55
november 4, 2017

Nadat ik meerdere keren met een rot gevoel bij een Ford dealer dichter bij mij in de buurt was gegaan, ging ik uiteindelijk toch weer terug naar Autobedrijf Rotterdam. Hier had ik een paar jaar eerder een occasion gekocht. Werd direct netjes begroet zoals vroeger en ben met een uitstekende deal, een goed humeur en een prachtige nieuwe witte Ford Fiesta weer de deur uit gelopen. Uitstekende service!

Default Avatar55
oktober 24, 2017

Wij zijn zeer vriendelijk te woord gestaan. Er is goed geluisterd naar onze wensen waardoor we een goede deal hebben gesloten. Dit alles maakt dat we zeker terug komen voor een volgende aankoop. Zeker een aanrader?

Default Avatar55
oktober 14, 2017

Na het zien van een occasion op de website, heb ik telefonisch contact opgenomen. Vanaf het eerste gesprek ontstond er al vertrouwen. Ik ben zeer tevreden.

Default Avatar55
oktober 7, 2017

Heel vriendelijk personeel een mooie auto gekocht zeker voor herhaling vatbaar

Default Avatar55
oktober 6, 2017

Via mijn broer hier terecht gekomen, een leuke autootje gekocht. Ik ben er best tevreden mee . Een netjes bedrijf met een gastvrije eigenaar. Als je een auto nodig hebt, ga gewoon langs, Je zal tevreden naar je huis rijden.

Default Avatar55
oktober 1, 2017

Heb het bedrijf ervaren als gastvrij, correct en klantvriendelijk. Erg ver gereden om Autobedrijf Rotterdam te bezoeken. Overigens geen spijt van. Nette nieuwe auto, gelijk overtuigd. Goede verkoper, nette man. Lekkere bak koffie!

Mijn ervaring is hier zeer positief.

Default Avatar55
september 22, 2017

Na een lange zoektocht naar een specifieke auto per toeval bij Autobedrijf Rotterdam beland. Gezochte auto eindelijk gevonden, met een goede prijs gekocht. De auto was netjes opgeruimd en verzorgd. Goed gesprek gehad met de verkoper, de heer Roman heeft veel kennis over zijn auto's. Wel een minpunt dat mijn nieuwe auto zonder volle tank brandstof is afgeleverd, vandaar geen 5 sterren.

Default Avatar55
september 15, 2017

Een bedrijf waar ik achteraf een bijzonder leuk contact aan over heb gehouden. Je mag vrijblijvend rondkijken zonder dat er in eerste instantie iemand gelijk meeloopt. Het kwam bij mij bijzonder gastvrij over dat ik koffie kreeg aangeboden toen ik liet blijken dat ik via een Facebook melding ( Autobedrijf Rotterdam)een auto voorbij zag komen die ik in het echt wilde bekijken. Er staan bijzonder mooie een nette occasions binnen in de hal voor een nette prijs, keuze genoeg en de eigenaar geeft je zeker het advies om een bepaalde auto niet aan te schaffen wanneer je verteld waar je de auto voor gaat gebruiken. Ik heb uiteindelijk de auto waar ik voor kwam gekocht en inmiddels rij ik met veel plezier in mijn nieuwe auto naar mijn werk. De auto werd zeer goed afgeleverd, met NAP rapport, ruikt als nieuw door een professionele reiniging van binnen en wasbeurt van de auto zelf. Kortom een aanrader om hier zaken mee te doen.

Default Avatar55
september 9, 2017

Prima autobedrijf, je wordt keurig geholpen en komen de gemaakte afspraken na.

Dikke duim omhoog?

Default Avatar55
september 4, 2017

Vrijdagochtend vanuit Tiel naar Rotterdam gereden om te kijken bij een auto die we hadden gevonden op internet. Vriendelijk ontvangen en meteen werd de auto geopend en kregen we alle tijd en ruimte deze te bezichtigen. Ptoefrit was geen probleem, zo geregeld. Auto super, verkoper aardig. Niet zo'n typische autoverkoper....heerlijk. superservice ook! Vrijdagochtend kijken, vrijdagavond al thuis voor de deur ???

Default Avatar55
augustus 26, 2017

Bij binnenkomst ben ik zeer vriendelijk en met open armen ontvangen. Bij aflevering werd er ruim de tijd genomen om de nieuwe auto door te nemen. Verkoper ziet er netjes uit en is klantvriendelijk.

Bedankt Roman

Default Avatar55
augustus 24, 2017

Echt een super bedrijf. Ontvangst was leuk en vriendelijk. Ben goed geholpen en heb na de eerste keer meteen een auto gekocht.

TOP BEDRIJF
gaat zeker terug bij volgende aankoop

Default Avatar55
augustus 16, 2017

Vorige week mooie auto gekocht.

Bij toeval terecht gekomen en zeker geen spijt van. Op zoek naar een andere auto kwamen we dit bedrijf terecht. We werden er vriendelijk en op een leuke manier ontvangen en te woord gestaan. Geen strak driedelig pak maar gewoon hard werkende mensen die je niks proberen aan te smeren maar je helpen bij het maken van de keuze. Nette nieuwe autosleutels in mijn handen!

Gewoon top bedrijf!

Default Avatar55
augustus 15, 2017

na een hoop autobedrijven te Hebben bezocht om een passende auto voor me vrouw mij en de kinderen te zoeken kwam ik via Facebook terecht bij Roman. Dit was de eerste autodealer in 2 weken waar ik netjes eerlijk en tevreden ben geholpen. Na goed advies,goede cappuccino ,en een mooie prijs vandaag onze Peugeot 208 opgehaald. Zoals beloofd 2 dagen sneller omdat we op vakantie gingen.
Heerlijk dat er ook nog echte oprechte autohandelaren zijn waar alles kan en de klant koning is zelfs voor mijn dochter toverde roman 5 zakken snoep op tafel super.
Autobedrijf Rotterdam is voor ons een TOPBEDRIJF

Default Avatar55
augustus 12, 2017

Normaal doe ik geen recensies
Maar in dit geval uitzondering
Zeer vriendelijk en zonder intentie een auto te kopen toch gedaan
was eerst sceptisch MAAR
Werd geluisterd en aan de wensen voldaan.
Wat hij belooft komt hij na.
TOP BEDRIJF
gaat zeker terug bij volgende aankoop

Default Avatar55
augustus 6, 2017

Vriendelijke eigenaar. Veel leuke auto's en qua prijsklasse vind ik het wel redelijk . Ik heb zelf afgelopen vrijdag mijn nieuwe auto opgehaald. Wat ik zo fijn vind is dat alles zo snel geregeld was. Tijdens het drinken van mijn cappuccino stond de auto al op mijn naam. Echt top!

Default Avatar55
augustus 3, 2017

Geweldige verkoper, super eerlijk en prettig in de omgang. Ongedwongen sfeer en zeer behulpzaam. Leuke en vriendelijke man. Gewoon top!

Default Avatar55
juli 25, 2017

Erg nette showroom met ruime keuze aan occassions. Zeer prettig te woord gestaan door Roman en zijn service is uitstekend.

Default Avatar55
juli 18, 2017

Heb het bedrijf ervaren als gastvrij, correct en klantvriendelijk.

Default Avatar55
juli 15, 2017

Ontvangst altijd zeer correct en vriendelijk, geen haastwerk maar veel aandacht voor de klant, Ik ben zeer tevreden en kom zeker terug.

Default Avatar55
juli 10, 2017

Mooie showroom. Was er niet eerder geweest. Had op internet een mooie auto gevonden bij deze garage. Mensen nemen de tijd voor je en doen er alles aan om een tevreden klant te krijgen.

Default Avatar55
juli 8, 2017

Wij zijn netjes geholpen door Roman, nadat we eerst op ons gemak door de showroom hadden gelopen, maar de interesse ging
naar auto die ons aansprak. Roman heeft er ons alles over verteld. Uiteindelijk met een lach de auto gekocht.

Default Avatar55
juni 29, 2017

Netjes en correct geholpen. Hopen de komende jaren veel plezier te beleven met de aankoop. Wellicht komen we hier nog een keer terug voor een volgende aankoop.

Default Avatar55
juni 26, 2017

Prima geholpen. Vlotte service. Erg vriendelijk. Zeker een aanrader!!!

Default Avatar55
juni 17, 2017

Grote verscheidenheid aan merken en verschillende prijsklassen.
Vriendelijke medewerkers en goeie service. Netjes schoon en goed verzorgd.

Default Avatar55
juni 8, 2017

Bijzonder prettige ervaringen waar meegedacht wordt en een zeer mooi aanbod wordt gedaan. We kwamen ter oriëntatie voor een proefrit. Door de prettige sfeer en benadering waren we ook na de proefrit enthousiast over de auto en het bedrijf om de auto aan te schaffen. Ook de verdere afwikkeling is zeer prettig verlopen.

Default Avatar55
juni 7, 2017

Goede eerste indruk van het bedrijf en personeel. Deze indruk bleek ook de realiteit.
Nette afhandeling, erg bedankt Autobedrijf Rotterdam.

Default Avatar55
mei 27, 2017

Ik heb een prettige ervaring met dit bedrijf, er wordt goed geluisterd naar de wens van de klant. Het is een heel vriendelijk bedrijf met goeie service. Erg tevreden met een nieuwe auto het bedrijf uitgelopen.

Default Avatar55
mei 20, 2017

Word goed geholpen bij het uitkiezen van een gepaste auto. Net bedrijf, goede service en mooie details zoals koffie en snoep voor de kinderen. Ik kom zeker nog een keer terug!

Default Avatar55
mei 12, 2017

Top zaak! Ik ben er heel blij mee!!!!!!

Default Avatar55
mei 11, 2017

2 auto's gekocht en nooit problemen gehad. Bij het kopen eerlijke advies gekregen en daarbij een hele goede service ontvangen. Dus echt een Top bedrijf!!!

Default Avatar55
mei 10, 2017

Als je als koper binnenstapt ben je in no time relaxed. Geen opdringerige verkoper, verre van dat. Je hebt meteen een klik, men denkt met je mee en je bent op je gemak. Om vervolgens rustig je wensen en budget te bespreken.

Default Avatar55
mei 5, 2017

Ik ben zeer tevreden over alles, service, klantvriendelijke, goede onderhandelingen met de verkoper.

Default Avatar55
mei 1, 2017

Super klantvriendelijk. Ik voel mij echt als een koning behandeld. Er wordt geluisterd naar je behoefte en geven eerlijk advies.

Default Avatar55
april 28, 2017

Ik ben erg goed en vriendelijk geholpen. Ook werd er goed met me mee gedacht en waren ze ook niet moeilijk. Er werd zelfs een proef rit vanuit hun aangeboden en 2 dagen later kon ik de auto al ophalen. Ik ben erg tevreden over de manier waarop ik ben geholpen en ben erg blij met mijn auto. Heel erg bedankt voor alles!!

Default Avatar55
april 17, 2017

Prettige sfeer in de zaak. Tijdens rondneuzen werd er veel verteld over de voertuigen. Auto's staan er zeer netjes bij in de showroom. Onze vragen werden tijdens het beslissingstraject correct en tijdig behandeld. Aflevering verliep zeer correct, detail zoals snoepjes voor de kinderen op de achterbank geeft ook het gezin een goed gevoel. Kom zeker weer rondneuzen.

Default Avatar55
april 12, 2017

Vriendelijke ontvangst, niet opdringerig, fijne afhandeling.

Default Avatar55
april 8, 2017

Opnieuw zijn we erg enthousiast over Autobedrijf Rotterdam. Voor twee weken hebben we weer een fraaie occasion gekocht bij dit bedrijf waar je persoonlijk gekend wordt. Na een uitstekend advies en prettige onderhandelingen hebben we de auto gekocht. Er was een ruime keuze van zeer uiteenlopende aard in een fraaie overzichtelijke, schone, opgeruimde showroom. Keurig!

Default Avatar55
maart 21, 2017

Wij zeer vriendelijk en welkom ontvangen. De sfeer is er zeer goed en er is een goede omgang naar ons als klant. Verder werd er goed ingespeeld op wat wij als klant zochten en er werd meegedacht. Kortom, een bedrijf waar we zeker in de toekomst weer terug komen.

Default Avatar55
maart 14, 2017

Gunstige prijs, gemakkelijke prijsonderhandeling, goede sfeer.

Default Avatar55
maart 11, 2017

Niet opdringerig maar meedenkend. Blij met mijn nieuwe auto heb er al veel plezierige kilometers gereden. Leuke auto's van goedkoop tot duur maar wel kloppende auto's. Aan te bevelen.

Default Avatar55
maart 9, 2017

Na het kopen van een seat leon bij auto bedrijf rotterdam was ik zeer blij en vertrouwd met mijn nieuwe aanwinst. De auto was op paar punten na in een hele goede staat. De volgende auto die ik haal, haal ik zeker bij autobedrijf rotterdam. Kon mezelf geen betere service wensen, top!

Default Avatar55
maart 8, 2017

Voor het eerst hier een occasion gekocht. Uitstekend geholpen. Niet naast de deur, maar absoluut een aanrader! Mijn complimenten!

Default Avatar55
maart 7, 2017

aardige verkoper, goede service, apk gekeurd als afgesproken. verkoper stond garant voor de goeie rijstijl van de seat ibiza uit 2012 en gelijk had hij. afhandeling van tenaamstelling en inruil vrijwaring is uitstekend verlopen. nadeel is dat je geen pin mogelijkheid had bij aankoop. al met al blij dat we zijn na 3 dagen in bezit te zijn van de ibiza uit 2012.

Default Avatar55
maart 6, 2017

Zeer tevreden over mijn nieuwe auto, bedankt Roman.

Default Avatar55
maart 2, 2017

4 maanden geleden een auto gekocht uit de wat duurdere klasse, een Mercedes CLA van 2 jaar oud. De aankoop van zo'n auto blijft spannend en je hoopt dat een dergelijk autobedrijf hiermee goed kan vertrouwen. Nu 4 maanden verder kan ik alleen maar oordelen dat ik zeer netjes ben geholpen en een betrouwbare auto heb aangekocht. De showroom biedt voldoende, ziet er netjes uit, de eigenaar is aardig en behulpzaam en de prijs/kwaliteit is betrouwbaar. Al met al een goede garage die ik zonder aarzelen zou aanraden aan vrienden en familie.

Default Avatar55
maart 2, 2017

Meer dan uitstekende service en vriendelijke verkoper die je keuze respecteert en zich absoluut niet opdringt. Afleverservice boven verwachting, onze volgende auto gaan wij zeker bij Autobedrijf Rotterdam aanschaffen en mondelinge reclame zullen wij maken waar nodig!

Default Avatar55
februari 21, 2017

Het is een positieve ervaring geweest om een auto te kopen bij Autobedrijf Rotterdam. Het eerste dat ons opviel, maar dan ook meer dan opviel, was de staat van de auto's die in de ruime, mooi opgestelde showroom stonden. Geen krassen, geen deuken, geen zand enzovoort. Gewoon perfect uitziende en verzorgde auto's in alle maten en klassen. Wij werden direct vriendelijk ter woord gestaan door de aardige eigenaar die ons daarna rustig even naar alle auto's liet kijken. Uiteindelijke viel ons oog op een auto, maar deze bleek voor ons niet handig. Daarop werden direct aan ons alternatieven uitgereikt. Met een keurige berekening naar waarheid bleek het voor ons zeer gunstig te zijn om diesel te gaan rijden. Aangenaam verrast gingen wij daarna bij een lekker bakje koffie tot aankoop over van een zeer zuinige eco-diesel: Helemaal wat wij zochten. Bedankt!

Default Avatar55
februari 17, 2017

Geen dure showroom maar een keurige loods is de plek waar de auto's die autobedrijf Rotterdam in de verkoop heeft keurig op rij schoon en gepoetst staan. Roman is een zeer beleefde, nette en zeer correcte man. De klik die wij met hem als klant hadden en Roman met ons was gewoon goed. De auto die ik op het oog had werd zonder problemen een aantal dagen gereserveerd. Wij zijn heel tevreden en hebben met veel plezier al weer de nodige kilometers met de auto gereden. Autobedrijf Rotterdam de moeite van een bezoek waard als je op zoek bent naar een goede auto met goede afspraken en services.

Default Avatar55
februari 16, 2017

Wij zijn zeer vriendelijk te woord gestaan. Er is goed geluisterd naar onze wensen waardoor we een goede deal hebben gesloten. Dit alles maakt dat we zeker terug komen voor een volgende aankoop.

Default Avatar55
februari 9, 2017

We have recently relocated to Rotterdam, Netherlands from Kuala Lumpur Malaysia. After six week we decided it was time to purchase a vehicle. I contacted Roman from Autobedrijf Rotterdam. It was so nice to work with a friendly helpful person from the start. Roman as the owner of Autobedrijf Rotterdam went out of his way to assist us faultlessly through the process of selecting a car and finalizing the deal within a record time. We are now a proud owner of a fantastic car. I highly recommend Autobedrift as anybody first choice for hassle free service with smile! Thanks Roman for your great service!!

Default Avatar55
januari 27, 2017

Prima service en de manier van onderhandelen is zoals je kunt verwachten. Verbetering zou kunnen zijn om bij de verkoop gratis bijvoorbeeld 2 of 3 maanden basic garantie aan te bieden voor bepaalde standaard mankementen i.p.v. een flink bedrag te vragen. Volgens ons kan dit met de auto's die in uitstekende staat worden aangeboden binnen onze doelgroep. Bij de volgende aankoop gaan we als eerste naar Autobedrijf Rotterdam!

Default Avatar55
januari 22, 2017

In Oktober 2016 een Golf gekocht, zeer tevreden over de gekochte auto. Ik hoop dat het zo voor 5 jaar blijft. Bedankt voor alle goede zorgen. O ja Roman, het is niet altijd goed om een goede auto te verkopen, dan zie je je klant de eerste 5 jaar niet meer terug! Hahaha grapje, ik kom binnenkort koffie drinken.

Over 5 jaar kom ik terug bij Roman om weer een andere auto te kopen...

BEDANKT Autobedrijf Rotterdam

Default Avatar55
januari 21, 2017

Top bedrijf. Vriendelijk, klantgericht, eerlijk en lekkere koffie.

Default Avatar55
januari 17, 2017

Wij zijn zeer tevreden over de goede ontvangst bij Autobedrijf Rotterdam. Wij kregen de auto zo voor een proefrit mee! Daarna duurde het even voordat we terug konden gaan, maar de auto was voor ons gereserveerd. Dat vonden erg prettig! De auto leek voor ons bestemd te zijn! Het gaat niet alleen om de verkoop van een auto, maar om meer dan dat. Dat kom je nog zelden tegen. Onze complimenten! Over een paar jaar staan we weer op de stoep!

Default Avatar55
januari 9, 2017

Het is een positieve ervaring geweest om een auto te kopen bij Autobedrijf Rotterdam,
Ik ben er goed geholpen!!!

Default Avatar55
januari 7, 2017

Snelle service, oplossingsgericht en als klap op de vuurpijl werd de auto gewassen en uitgezogen! Prima bedrijf!

Default Avatar55
december 24, 2016

Goede ervaring met dit autobedrijf. Via het internet de auto naar keuze tegengekomen en telefonisch rond weten te krijgen. Keurige afspraken en alles netjes nagekomen. Dankjewel Autobedrijf Rotterdam! Fijne kerstdagen en gelukkig nieuwjaar.

Default Avatar55
december 20, 2016

Wij zijn zeer netjes en attent te woord gestaan door de medewerker en zijn aan een goede auto geholpen. Er waren een paar kleine dingen wat er aan gedaan moest worden en dat is zeer naar behoren gedaan. Zoals 2 nieuwe banden en een paar kleine deukjes die er perfect uit gehaald zijn. Wij zijn zeer tevreden over dit bedrijf.

Default Avatar55
december 14, 2016

Bijzonder prettige ervaringen waar meegedacht wordt en een zeer mooi aanbod wordt gedaan. We kwamen ter oriëntatie voor een proefrit. Door de prettige sfeer en benadering waren we ook na de proefrit enthousiast over de auto en het bedrijf om de auto aan te schaffen. Ook de verdere afwikkeling is zeer prettig verlopen.

Default Avatar55
december 9, 2016

Top bedrijf

ik ben zeer tevreden met het service en kwaliteit.

vriendelijke groeten thomas

Default Avatar55
december 2, 2016

Beoordeling betreft van autobedrijf rotterdam is dat ik voor de tweede keer een auto bij deze bedrijf heb gekocht met een goed resultaat.
Verder geen probleem en als u een probleem zou hebben, zal Roman het probleem voor u verhelpen, dat dit de reden is dat ik voor de tweede keer bij
Roman een auto heb gekocht.

Default Avatar55
november 26, 2016

Ik zal het zeker aanraden om hier een auto te kopen. De service is uitstekend, gratis APK tot 2017 ontvangen. Ik rij al ongeveer zes maanden in mijn nieuwe wagen, de prijs was hoger dan mijn budget, maar de kwaliteit die ik daartegenover gekregen heb is uitstekend! Dus zeker de moeite waard om langs te gaan.

Met vriendelijke groeten,

Peter de Haan

Default Avatar55
november 15, 2016

Wij zijn zeer tevreden over de service, klantvriendelijkheid en eerlijkheid van Autobedrijf Rotterdam.
Ook de verkoper gaf vertrouwen en ook zijn ervaring in auto's viel op.
Dikke duim omhoog.

Default Avatar55
november 9, 2016

Perfecte begeleiding bij advies en aankoop.
Het bedrijf heeft een prima uitstraling en sfeer.
Geen opdringerige verkoop praatjes, maar recht to de point.

Default Avatar55
november 8, 2016

Het beste adres waar ik ooit geweest ben. Niet alleen snelle verkoop, maar service met hoofdletter S!

Default Avatar55
november 3, 2016

Vandaag gebruikte auto opgehaald bij Autobedrijfrotterdam. Ik wil van harte mijn complimenten geven aan deze garage. Ben zeer vriendelijk geholpen en erg prettige communicatie zowel telefonisch als wel via de mail. De garage geeft een sublieme service en doet niet moeilijk. Auto is gewassen en gepoetst en zag er als geheel nieuw uit. Een minpunt geen volle tank benzine 🙁 maar toch pluspunt geen afleveringskosten 😉 we gingen voor Autobedrijfrotterdam en die heeft er gelijk een klant bij. Kan potentiële klanten deze garage van harte aanbevelen.

Default Avatar55
oktober 27, 2016

Zeer goede ervaring met het bedrijf, wij zijn zeer te spreken over het bedrijf en ze hebben ontzettend mooie auto’s staan, de prijs kwaliteit verhouding is prima in orde.

Default Avatar55
oktober 24, 2016

Ik waardeer Autobedrijf Rotterdam om hun persoonlijke benadering. Hun aandacht voor de klant en het direct zoeken naar oplossingen. Bij de aanschaf van een gebruikte auto gekomen tot een goede prijs. Ook na de verkoop nog altijd servicegericht. Autobedrijf Rotterdam echt een aanrader.

Default Avatar55
oktober 22, 2016

Door de positieve reviews op het net bij dit bedrijf gaan kijken naar een andere auto. Een zeer mooie inruilprijs gekregen voor mijn vorige auto. Beslissing was dus snel genomen. Eerste indruk is prima!

Default Avatar55
oktober 12, 2016

Ik heb een aantal dagen geleden mijn nieuwe aankoop in bezit. Het is mijn tweede auto die ik bij Autobedrijf Rotterdam heb gekocht. De auto is heel correct afgeleverd. De ontvangst is hartelijk met een heerlijk bakje koffie, waarvoor hartelijk dank..

Default Avatar55
oktober 2, 2016

Prettig bedrijf. Goede service, meedenken en proactief. Een van de eerste keren dat ik een autoverkoper vertrouw!! IJs was snel gebroken. Normale mensen die gewoon hun best doen. Ik kom zeker terug. Aanrader!

Default Avatar55
september 26, 2016

Tevredenheid en kwaliteit is wat je krijgt bij Autobedrijf Rotterdam. Dat begint al bij een heerlijke kop koffie en een goed gesprek. Met de aanschaf van mijn auto, heb ik weer een pracht van een wagen in de tuin staan. Autobedrijf Rotterdam luistert naar je wensen en daarom ben ik zeer tevreden!

Default Avatar55
september 21, 2016

Per toeval bij AutoBedrijf Rotterdam terecht gekomen. Was op zoek naar een andere auto, en één van de auto's die aan mijn zoekcriteria voldeed stond toevallig bij AutoBedrijf Rotterdam. Vanuit de omgeving Amsterdam de rit gewaagd naar Zuid-Holland en werd daar netjes geholpen. Niet pusherig wat autoverkopers vaak hebben, maar correct. De auto mogen inspecteren, proefritje gemaakt en ik was verkocht. En de auto dus ook. Week later de auto opgehaald en keurig netjes afgeleverd. Men was 1 ding vergeten, maar die werd vervolgens binnen dezelfde dag afgeleverd. Ik ben zeer tevreden over dit bedrijf met heel veel mooie auto's. Ik ga voor een volgende auto zeker weer bij Autobedrijf Rotterdam kijken.

Default Avatar55
september 16, 2016

Geweldig betrouwbaar en levert wat hij belooft. Tegenwoordig in deze branch zulke betrouwbaar en eerlijke mensen en bedrijven niet makkelijk te vinden.
Ik heb weer een goed en heerlijk rijdende auto dankzij jou Roman.
Mijn dank is groot voor je geweldige dienst verlening en vriendelijkheid.

Default Avatar55
september 12, 2016

Toppie, echt een leuk ontvangst met een zeer goede uitleg en aanbeveling. De auto die wij zagen is ook de auto geworden waar we nu een heerlijke vakantie mee gaan vieren. Een heerlijke auto die Audi A3.

Default Avatar55
september 5, 2016

Zeer goede service. De eigenaar springt bij waar nodig is ook al is dit buiten de openings uren. Lekker direct en eerlijk zaken doen.
Zelf heb ik een inruil auto gekocht,en die is goed verzorgd. Net zo gelijk waardig als de auto die je in onderhoud geeft.

Default Avatar55
augustus 30, 2016

Ik heb met veel plezier een auto gekocht bij Roman. Alle zaken zijn met grote tevredenheid geleverd. Ik ben een zeer tevreden klant en heb een florerende relatie van Autobedrijf Rotterdam

Default Avatar55
augustus 21, 2016

Fijn en behulpzame service. De klantvriendelijkheid ligt zeer hoog, er zouden een hoop garages een voorbeeld moeten nemen.
Ik kom zeker terug. Ga zo door!

Default Avatar55
augustus 8, 2016

Afgelopen week mijn BMW ingeruild tegen een Mercedes.
Ben er vandaag voor het eerst mee naar Drenthe gereden....fijne auto , die doet eat hij beloofd.
Normaal kocht ik altijd mijn auto's bij de erkende dealer in de wetenschap dat zij de experiise in huis hebben. Mannen in dure pakken en grote showrooms die jij als klant uiteindelijk moet betalen. Daar ben ik eigenlijk wel klaar mee!
Nu voor de eerste keer zalen gedaan met een handelaar.....Roman heeft kennis van zaken en nog belangrijker : hij maakt een integere en betrouwbare indruk. Voor mij als klant erg belangrijk.
Door de drukte was hij vergeten om een vrijwaringsformulier uit te printen. Dat heeft hij direct nagestuurd. Jammer dat de afneembare trekhaakt ontbrak. IK vertrouw er op dat hij dit nog in orde maakt. Gezien mijn eerste indruk, heb ik hier geen twijfel over.
Over 3 jaar kom ik terug bij Roman om weer een andere auto te kopen...

Default Avatar55
juli 19, 2016

Super blij met mijn nieuwe FIAT Punto.
Ik was al een tijdje op zoek en ben vrij kritisch maar op deze auto zat alles wat ik wilde hebben. Mooie nieuwe 4 seizoensbanden met mooie velgen.
Roman heeft me goed geholpen met alle vragen die ik had.
Alleen in de advertentie van de auto stonden wel opties die er uiteindelijk niet op bleken te zitten. Alleen andersom bleek het ook zo, er zaten ook opties op die er niet bij stonden. Dus zou zeggen, kijk dit wel even na als je geïnteresseerd bent in een bepaalde auto.
Verder is Roman een man van zijn woord. In eerste instantie bleek er nog garantie op de lak/ wax te zitten. Alleen achteraf bleek dit al te zijn verlopen. Dit heeft hij netjes hersteld, ook heeft hij er een nieuwe accu in gedaan, allebei op eigen kosten en met 2 jaar garantie. Hij zorgt ervoor dat alles is nagekeken en er een prachtige glimmende auto klaar staat.
Ben heel tevreden over de hulp en service die ik heb gekregen.

Default Avatar55
juli 4, 2016

Super service!!

Default Avatar55
juni 27, 2016

Zeer goede service ook nadat de garantie termijn is verstreken Roman Daniljan Bedankt

Default Avatar55
juni 17, 2016

Nu voor 3e keer auto gekocht. De oude vertrouwde service!

Default Avatar55
juni 11, 2016

Ik heb 2 maanden geleden een auto voor mijn dochter gekocht voor een meeneemprijs. Normaal dus geen garantie. Na 2 maanden merkte mijn dochter dat de airco het niet of niet goed deed. Gebeld naar Autobedrijf Rotterdam en direct een afspraak gemaakt. Auto is gratis hersteld. Zeer goede service dus.

Default Avatar55
juni 7, 2016

Ik heb een zeer goede ervaring met dit bedrijf. Onlangs een occasion gekocht, Peugeot 308. Mooie luxe uitvoering, Ik ben gelijk gekomen om te kijken en men hield de auto voor mij vast en heb deze na een proefrit de volgende dag gekocht. Bij dit bedrijf is afspraak = afspraak; dat is erg goed en zeer te waarderen. Betrouwbaar dus. Contacten met verkoop (Roman) uitstekend. Goede klantervaring.

Default Avatar55
mei 29, 2016

Super aardige man en je wordt er leuk en gastvrij geholpen. We hebben er 3 maal een auto met plezier gekocht.

Default Avatar55
mei 25, 2016

Zeer vriendelijke en correcte "buitenlandse" medelander waar menig Nederlander een voorbeeld aan kan nemen.
Een tijdje gepraat met de eigenaar Roman en hij vertelde hoe zorgvuldig hij zijn auto's koopt controleert en klaar maakt.
Tijdje geleden een Audi A4 gekocht en kan dit bedrijf zeker aanbevelen.
Roman bedankt!!

Default Avatar55
mei 25, 2016

Klant vanaf de start van het bedrijf

Dit is een prettig bedrijf om naar toe te gaan. Staan altijd voor je klaar en geven goede service.

Default Avatar55
mei 20, 2016

ik heb een poosje geleden een reactie geplaatst over dit bedrijf die niet zo positief was ik zou graag deze reactie verwijderen maar dat lukt tot nog toe niet ik wil bij deze melden dat wij er inmiddels uit zijn gekomen en dat ons probleem keurig word opgelost door Roman eigenaar van Autobedrijf Rotterdam met al een positieve uitkomst. Alsnog bedankt daarvoor!

Default Avatar55
mei 16, 2016

Zeer tevreden over de gekochte Seat ibiza

Default Avatar55
mei 13, 2016

Goed bedrijf

Default Avatar55
mei 11, 2016

Onze ervaring met Autobedrijf Rotterdam is zeer positief. We hebben een Toyuta prius gekocht en onze auto ingeruild.

Default Avatar55
mei 7, 2016

Aanschaf gebruikte auto

Prima service en vriendelijke man.

Default Avatar55
mei 6, 2016

Verkoper was vriendelijk en nam voldoende tijd. Service kan ik nog niet beoordelen aangezien ik pas de auto heb gekocht.

Default Avatar55
mei 4, 2016

Wij hebben een Opel Astra GTC gekocht en zijn zeer tevreden met onze nieuwe aankoop. De verkoper was klantvriendelijk en deskundig. De aflevering van de Astra ging volgens afspraak, de auto zag er heel netjes uit.

BEDANKT!

Default Avatar55
mei 3, 2016

Aanschaf gebruikte auto. Goed geholpen door dhr. Roman

Default Avatar55
april 30, 2016

We werden vriendelijk ontvangen en goed geholpen. Een proefrit maken was geen enkel probleem. Ook bij het afhalen van de auto was alles prima in orde. Keurig!

Default Avatar55
april 29, 2016

Zeer tevreden zal het ook iedereen aanraden hier naar toe te gaan.

Default Avatar55
april 26, 2016

Wij komen al vele jaren bij dit bedrijf en hebben alleen maar goede ervaringen!

Default Avatar55
april 23, 2016

gewoon toppie 😉

Default Avatar55
april 19, 2016

Over de service van Autobedrijf Rotterdam ben ik best tevreden. Men geeft ook in de garantieperiode een goede service.

Default Avatar55
april 16, 2016

Een prettig en deskundig bedrijf, waar de klant nog echt klant is.

Default Avatar55
april 9, 2016

Aanschaf gebruikte auto

Ik ben erg blij met mijn Audi A4. Goed bedrijf, ben echt op een erg prettige manier geholpen.

Bedankt Roman

Default Avatar55
april 6, 2016

Aanschaf gebruikte auto

al mijn 2e volkswagen polo hier gekocht, wederom erg tevreden. Betrouwbaar adres voor een 2e hands auto.

Beadnkt Autobedrijf Rotterdam

Default Avatar55
april 4, 2016

Aanschaf gebruikte auto

Volkswagen Golf gekocht prima auto. Paar mankementjes gehad met mijn carkit, werden in de garantie verholpen.

Bedankt Roman

Default Avatar55
april 4, 2016

Ik heb mijn bezoeken tot nu toe als prettig en goed ervaren.

Default Avatar55
maart 31, 2016

Aanschaf gebruikte auto

Rustige verkoper die niets aan probeert te smeren. Er was een klein probleem met de auto hiervoor terug geweest en alles netjes opgelost.

Bedankt Roman

Default Avatar55
maart 29, 2016

Gastvrij en correct behandeld. Een aandachtspuntje was voor mij het niet vermelden van de kras aan het achteportier, welke na de onderhandeling vakkundig is hersteld.

Default Avatar55
maart 28, 2016

Aanschaf gebruikte auto

Perfecte service! Ik heb zeer goede ervaringen met dit bedrijf! mocht de auto zelfs even mee naar eigen garage nemen om daar te laten inspecteren.

Default Avatar55
maart 26, 2016

Ik heb goede ervaringen met dit bedrijf de servis zijn uitstekend mijn volgende auto is weer bij Roman

Default Avatar55
maart 25, 2016

Prima bedrijf, vriendelijk person, absoluut niet opdringerig. Testrit gemaakt, uiteindelijk niet gekocht, maar toch heel vriendelijk behandeld.

Default Avatar55
maart 22, 2016

Goed geholpen door Roman, eerste instantie was de prijs nog iets te hoog maar samen kwamen we eruit.

Default Avatar55
maart 21, 2016

Aanschaf gebruikte auto

Ik ben zeer tevreden over de klantgerichtheid en vriendelijkheid. Ze hebben mij perfect geholpen om tot een nieuwe aanschaf van een auto te komen.

Default Avatar55
maart 17, 2016

Aanschaf gebruikte auto

Ik was op zoek naar tweede-hands auto. De auto waar ik voor kwam was niet voor mij. Toen hebben ze mij een andere auto laten zien, waar ik wel tevreden mee was.

Default Avatar55
maart 14, 2016

Goed en prettig geholpen. Mooie autos tegen aantrekkelijke prijs.

Default Avatar55
maart 11, 2016

Aanschaf gebruikte auto

Was op zoek naar een occasion en werd heel coorect behandeld.

Default Avatar55
maart 8, 2016

Goede ontvangst. Eerlijk, zakelijk en duidelijk. Geen druk uitoefenen om maar te verkopen, maar wachten op wat de klant wil. Kortom positief.

Default Avatar55
maart 8, 2016

Aanschaf gebruikte auto

Als vaste klant ben ik tevreden, waardoor ik steeds terug kom. Een garage waarin je vertrouwen hebt is prettig.

Default Avatar55
maart 5, 2016

Aanschaf gebruikte auto

Erg vriendelijk en netjes behandeld.

Default Avatar55
maart 2, 2016

Ik zal het zeker aanraden om hier een auto te kopen. De service is uitstekend, gratis APK tot 2015 ontvangen. Ik rij al ongeveer zes maanden in mijn nieuwe wagen, de prijs was hoger dan mijn budget, maar de kwaliteit die ik daartegenover gekregen heb is uitstekend! Dus zeker de moeite waard om langs te gaan.

Default Avatar55
februari 28, 2016

Aanschaf gebruikte auto

Zeer klantvriendelijk met goede communicatie en leveren top service ! Zeer tevreden over Autobedrijf Rotterdam

Default Avatar55
februari 25, 2016

Aanschaf gebruikte auto

Echt een aanrader, volgende keer weer naar Autobedrijf Rotterdam

Default Avatar55
februari 23, 2016

Aanschaf gebruikte auto

Vanmiddag onze nieuwe auto opgehaald helemaal blij mee.

Default Avatar55
Mooie auto's
februari 17, 2016

Aanschaf gebruikte auto

Sinds kort rijd ik in een gebruikte auto gekocht bij Autobedrijf Rotterdam.Ik ben heel erg blij, mooie auto heb ik weinig betaald 😉

Default Avatar55
februari 15, 2016

Prettig zaken gedaan. Afspraken nagekomen en mooi op tijd geleverd, goede inruilprijs gekregen voor mijn oude auto.

Bedankt Roman

Default Avatar55
februari 14, 2016

Zeer goed ervaren.

Default Avatar55
februari 11, 2016

Fijn bedrijf wordt altijd perfect geholpen en de klacht wordt serieus genomen.

Default Avatar55
februari 9, 2016

ik ben zeer te vreden met mijn auto, ik had wat kleine dingetjes maar is goed opgelost.

Default Avatar55
februari 6, 2016

Renault twing gekocht.
Geen enkel probleem en goede prijs voor mijn inruilauto gekregen.

Default Avatar55
februari 4, 2016

Wij hebben een mooi volkswagen polo gekocht . We zijn super tevreden over de aflevering en uitleg over onze auto . bedankt Roman

Default Avatar55
februari 1, 2016

Een bedrijf waar de klant nog koning is. Top. Zeer tevreden.

Default Avatar55
januari 30, 2016

Topbedrijf,zeer klantvriendelijk,goede service,prettig om zaken gedaan te hebben,wij zijn zeer tevreden.

Default Avatar55
januari 26, 2016

Aanschaf gebruikte auto

Eerlijke en duidelijke verkoper en perfecte afhandeling van de koop. De auto is top afgeleverd met 4 nieuwe banden. Helemaal top!!

Default Avatar55
januari 23, 2016

leuk ontvangen ontspannen goeie koffie goeie gozer

Default Avatar55
januari 22, 2016

Aanschaf gebruikte auto

ik ben zeer tevreden met het service en kwaliteit.

Met vriendelijke groeten,
Thomas

Default Avatar55
januari 19, 2016

Aanschaf gebruikte auto

Zeer goed klantvriendelijk bedrijf in Rotterdam ik ben heel erg tevreden.

Default Avatar55
januari 13, 2016

Aanschaf gebruikte auto

Correct geen poespas gewoon duidelijk en eerlijk zeer tevreden met de service en kwaliteit.

Default Avatar55
januari 9, 2016

Autobedrijf Rotterdam, is dat ik voor de tweede keer een auto bij deze bedrijf heb gekocht met een goed resultaat.
Verder geen probleem en als u een probleem zou hebben, zal Autobedrijf Rotterdam het probleem voor u verhelpen, dat dit de reden is dat ik voor de tweede keer bij
Roman een auto heb gekocht.

Default Avatar55
Goede service!
januari 7, 2016

IK ben erg blij met de snelle service! goede ervaring bij dit bedrijf! zoekt en een perfecte afhandeling waardeert moet je naar Autobedrijf Rotterdam gaan.

Default Avatar55
januari 4, 2016

Aanschaf gebruikte auto

Zeer tevreden over service, de verkoper is een aardige man, nette auto’s.

Back to top